Kilpailukutsu

Hanki elämä

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin partiotaitojen talvikisat 12.–13.2.2011

Vantaalaiset lippukunnat kutsuvat Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin partiolaiset kilpailemaan talvimestaruuksista Itä- Vantaalle. Yösarjat kisaavat 12.2–13.2.2011 ja päiväsarjat 12.2.2011.

Säännöt

Kilpailuissa noudatetaan SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä sekä PäPa:n lisäohjetta. Osallistujilla tulee olla vuoden 2011 jäsenmaksu maksettuna.

Sarjajako

Oranssi, vihreä ja liila sarja ovat päiväsarjoja. Sininen ja punainen sekä ruskea ja harmaa ovat yösarjoja. Osallistujien iät lasketaan 31.12.2010 mennessä täytettyjen vuosien mukaan. Kilpaillakseen piirin mestaruudesta on vartion edustettava jotakin PäPa:n tai Uudenmaan lippukuntaa.

Oranssi ja vihreä sarja

Kilpailuvartiossa on 4-6 iältään 10–16 -vuotiasta jäsentä. Vartion yhteisikä määräytyy vartion koon mukaan seuraavasti: 4hlöä/56v, 5hlöä/70v, 6hlöä/80v. Tytöt kilpailevat oranssissa sarjassa, poika- ja sekavartiot virheässä sarjassa.

Sininen ja punainen sarja

Kilpailuvartiossa on neljä 14–18 -vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Tyttövartiot kilpailevat sinisessä sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa sarjassa.

Ruskea ja harmaa sarja

Vartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä. Tyttövartiot kilpailevat ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot harmaassa sarjassa.

Lila sarja

Sarja on tarkoitettu vartioille, jotka eivät ikänsä puolesta sovi oranssiin tai vihreään sarjaan. Vartiot ovat 3-9 hengen tyttö, poika- tai sekavartioita. Sarjassa vartiolaiset ovat 10–14 -vuotiaita. VJ:t (1-2 kpl) voivat olla vanhempia. Lila sarja ei ole piirinmestaruussarja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu sähköisesti Polku-jäsenrekisterijärjestelmän kautta alla olevasta linkistä:

Ilmoittautuminen alkaa 13.12 ja päättyy 21.1. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 28.1 klo 24:00 asti. Jälki-ilmoittautuneet vartiot maksavat 10 euron lisäsumman.

Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi kilpailuvartion nimi, lippukunta, sarja, vartion jäsenten lukumäärä sekä vartionjohtajan nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

Osanottomaksu

Osanottomaksu päiväsarjoilta on 45 euroa/vartio ja yösarjoilta 60 euroa/vartio. Jälki-ilmoittautuneilta osanottomaksu on päiväsarjoilla 55 euroa/vartio ja yösarjoilla 70 euroa/vartio. Kilpailumaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Vuoden 2010 mestarit

PäPa   Uusimaa